Hitta rätt kaffemaskin till ditt

Hotell

imageu86gi.png

Gästfrihet är nyckelordet och ditt jobb är att göra gästernas besök till något att minnas.
Vårt jobb är att se till att dina gäster får en kopp kaffe de kommer att minnas.
Våra kaffeexperter ger dig råd om rätt kaffelösning för dina behov.

Dina hotellgäster är garanterat väldigt olika – precis som deras kaffepreferenser. Om du funderar på att investera i en ny kaffemaskin till hotellet är det alltid en bra idé att leta efter en som är mångsidig och erbjuder flera olika kaffevarianter av hög kvalitet.

Nästa sak du måste bestämma är var kaffemaskinen ska stå. Ska det vara på rummen eller vid frukostbuffén bör du välja en intuitiv maskin som gästerna kan använda utan svårighet. Det är en annan sak om den ska vara i baren, i restaurangen eller i receptionen där det är din personal som ska sköta den.

Få rådgivning

Det finns med andra ord många överväganden att göra innan du väljer din nya kaffemaskin till hotellet. Och våra experter hjälper dig gärna att gå igenom vårt sortiment och hitta en lösning som matchar din budget och ditt behov.

Få rådgivning

 

Hur många gäster har ni?

 

Våra bästsäljande kaffemaskiner till hotell

Barista ONE

Barista ONE är en helautomatisk espressomaskin som brygger gott kvalitetskaffe. Den har en elegant design och kan göra 12 olika kaffedrycker, inklusive cappuccino, latte macchiato och varm choklad. Barista One är ett perfekt alternativ om du letar efter en kaffemaskin till hotellets bar eller restaurang – eller till frukostbuffén där gästerna kan leka barista själva och anpassa smaken på sitt kaffe genom att tillsätta extra skum, mjölk eller varmvatten.

Barista ONE i två utföranden – med mjölkpulver och färsk mjölk.

Få en kostnadsfri offert

L’OR Promesso

L’OR Promesso har en prisbelönt design och erbjuder optimala möjligheter att skapa sin egen personliga kaffedryck. Placera kaffemaskinen vid hotellets frukostbuffé och låt gästerna hitta sin inre barista eller ställ Promesso-maskinen i baren där din personal kan servera utsökt kvalitetskaffe i sex olika varianter till dina hotellgäster.

Promesso-maskinen hör hemma i mellanprisklassen, men är ett både bra och långsiktigt val till hotellet.

Få en kostnadsfri offert