Piazza D'Oro

Ett kaffe skapat med stil, kreativitet och inspiration som mer liknar en konstform än ett hantverk och väcker smakerna till liv varje gång du upplever Piazza d’Oro.

Piazza D'Oro

Väck smakerna till liv

Med passion och kunskap som redskap gör vi blandningen av bönorna till en konst – och kaffe till en upplevelse för alla att njuta av. Vi tycker att kaffets smaker ska inspirera, locka och behaga. Och det är omtanken i blandningen som ger vårt kaffe dess rika smak, som du kommer att uppleva i varje liten klunk. Ögonblicket då smakerna väcks till liv.

Utsökta smakupplevelser

Piazza D’Oro erbjuder ett urval av karaktärsfulla blandningar som inspirerar, lockar och behagar. Med utgångspunkt i de omsorgsfullt valda bönsorterna, var och en med sin egna unika smak, arom och karaktär, skapar vi en överraskande, härligt uppiggande och verkligt utsökt smakupplevelse.

Har du frågor? Vi hjälper dig med rådgivning och beställning

Få rådgivning

Finstämda Dolce

Omsorgsfullt rostade arabica-bönor ger Dolce en angenäm och mild karaktär. Kaffet har en balanserad smak med finstämda toner av torkade aprikoser, nyrostade jordnötter och en lätt citrus-syra. 

Café CremeCappuccino

Generösa Forza

En utsökt blandning av de bästa arabica-bönorna ger Forza dess starka karaktär. Kaffet har toner av choklad, mörk fudge och inslag av macadamianötter som tillsammans ger en generös smakupplevelse. 

Café CremeCappuccino

Kraftfulla Estremo

En mörkt rostad blandning med intensiv och kraftfull smak, karakteriserad av smaktoner av svartpeppar, muskotnöt och cederträ.

EspressoCafé CremeCappuccino

Porslin designat för upplevelser

Som komplement till Piazza d’Oro Espresso har vi tagit fram ett urval porslin m.m. som hjälper dig att skapa den där sköna kaféupplevelsen. Med allt från snygga porslinskoppar till specialdesignade menyer erbjuder vi allt du behöver för att skapa en känsla som tilltalar alla sinnen.

Piazza d’Oro-tillbehör

Piazza d'Oro
Pappersmugg 250 ml & 350 ml

Piazza d'Oro
Espressokopp

Piazza d'Oro
Cappuccinokopp

UTZ certifierade blandningar

Piazza d’Oro och hållbarhet

Alla kaffebönor från Piazza d’Oro kommer från UTZ-certifierade kaffeodlare. Det betyder att kaffet odlas på ett ansvarsfullt sätt, med fokus på odlarna och deras familjers livs- och arbetsvillkor.