Våra varumärken

Kaffe och te från JDE Professional

Produkter med karaktär

Var och ett av våra varumärken här på JDE Professional har sin egen karaktär. Och du kan finjustera varje variant så att det passar just dina preferenser. Det gör skillnad. 

Goda upplevelser är alltid nära med Gevalia – kaffet med välbalanserad smak och arom, i bekant och uppskattad stil.

Pickwick gör den dagliga koppen te till ett speciellt ögonblick. Oavsett om det är ett samtal mellan kolleger eller ett möte med gäster så kommer Pickwick att sätta standarden för det goda samtalet. 

Piazza d’Oro betyder stil och  kreativitet. De raffinerade smakblandningarna kommer till liv varje gång du smakar en god kopp Piazza d’Oro.

L’OR Professional ger dig möjlighet att visa att du är den perfekta värden vid varje plats och tillfälle. Upptäck glädjen av att kunna erbjuda den ultimata gästvänligheten med L’OR kaffekapslar eller L’OR Promessos kaffelösning.

Färskbryggd nyhet – direkt från pressarna

Espresso House Barista Station

Espresso House och JDE erbjuder nu en gemensam kaffe- och teupplevelse! Tillsammans har vi utvecklat Espresso House Barista Station-konceptet, vilket ger den ultimata in-house coffee-house för anställda och gäster.

Läs mer om Barista Station

Espresso House

A world class coffee experience

Unika kaffe- och telösningar

Letar du efter mer än bara gott kaffe och te? JDE Professional erbjuder unika lösningar som bjuder dina medarbetare och gäster på de perfekta kaffeögonblicken. 

Till maskinerna