YOUR COFFEE JUST GOT A LITTLE BIT COOLER

Föreställ dig en kaffemaskin som kan göra varmt och kallt kaffe på några sekunder och som enkelt kan anpassa sig efter dina gästers preferenser.

Med Cafitesse Hot & Cold går alla dina drömmar i uppfyllelse. Så frågan är, vad väntar du på? Ge dina gäster en perfekt kall eller varm kaffeupplevelse…oavsett vad de vill ha.

Experience the cool

EN KOMPLETT KAFFEUPPLEVELSE MED BARA EN KNAPPTRYCKNING

Cafitesse Hot & Cold erbjuder dig ett brett urval av kaffevarianter som kommer att imponera på även de mest kräsna kaffedrickarna. Från en svart koppkaffe och varma espressobaserade drycker till uppfriskande kalla drycker.

Med sin förmåga att leverera ett brett utbud av kaffedrycker och enkla justeringsmöjligheter kommer du aldrig att stå utan den perfekta koppen kaffe igen. Med Cafitesse Hot & Cold har du alltid möjlighet att justera kaffestyrka och mjölkmängd supersnabbt med en enda knapptryckning. Det är inte magi, det är det blixtsnabba Cafitesse-systemet!

Bli kontaktad av en av våra rådgivare

FÖRDELARNA MED CAFITESSE-SYSTEMET

  • Oöverträffat god smak – varje gång
  • Alltid nybryggt
  • Topprestanda när det gäller kapacitet och brygghastighet
  • Lätt att använda
  • Spara tid på rengöring och påfyllning
  • Spara pengar på indirekta kostnader
  • Lägre koldioxidavtryck

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DINA GÄSTER KAN BLI COOLA BARISTOR

Ge dina gäster möjlighet att göra sina egna drycker med mjölk, is och sirap för att skapa kreativa kombinationer som var och en kan njuta av. Gevalia Cafitesse erbjuder nu kallt kaffe så att dina gäster kan njuta av sin favoritdryck.

PROVA SJÄLV

Vill du få snabbt, gott kaffe från Gevalia Cafitesse till ditt företag? Ange dina kontaktuppgifter

Välj din bransch