Goda upplevelser är alltid nära

Gevalia

Gevalia bjuder på goda upplevelser i form av både smak och omtanke. Den älskade smaken blir ännu lite godare med vetskapen om att omsorgen sträcker sig ändra från odlaren till fikaälskaren. Gevalia finns där du finns. Lätt tillgängligt i många former. Nära dig, helt enkelt.

Välj rostning

Inte ens den mest erfarna kaffeexperten kan ge svaret på vilken rostning som är den bästa. Det är upp till dig och din smak, och det är därför Gevalia finns i så många olika rostningar och blandningar.

Hela bönor

En riktig finsmakare maler själv sina bönor. Genom att mala bönorna precis innan bryggningen så smakar kaffet bättre och doftar mer – och du kan samtidigt anpassa malningsgraden till din bryggstil. Vi har flera varianter av hela bönor: från spännande blandningar i det klassiska sortimentet, till mörk och fyllig espresso från Gevalia.

Malningsgrad

Malningsgraden är viktig för kaffets smak. Välj malningsgrad utifrån den bryggmetod du använder dig av.

Gevalia sortiment

Bryggkaffe

Bryggkaffe från Gevalia – mer än 100 år av kvalitet. Omsorgsfullt rostat och malt i Gävle.

Cafitesse

Gevalia Cafitesse är flytande kaffe bryggt på de finaste kaffebönorna. Resultatet är ett smakrikt kaffe som ger en kaffeupplevelse utöver det vanliga. 

Hela bönor

Väljer du hela bönor från Gevalia så kan du själv bestämma malningsgraden. Perfekt till exempelvis pressobryggare och Chemex. 

Snabbkaffe

Perfekt när du har fullt upp. Snabbkaffe från Gevalia ger perfekt resultat varje gång. 

Har du frågor?

Vi hjälper dig med rådgivning och beställning!

Få rådgivning