Upptäck L’OR

Skapat i Frankrike 1992, med ambitionen att erbjuda intensiva smakupplevelser för ögonblick som erbjuder något utöver det vanliga. Den oöverträffade kvaliteten på kaffet från L´OR fortsätter än i dag förtrolla konsumenter över hela världen genom att leverera en fängslande upplevelse som tilltalar alla sinnen. Tack vare den guldstandard, som bara kaffe från L´OR kan ha. 

L'OR PROMESSO

En premium kaffelösning som ger dig den ultimata kaffeupplevelsen på arbetsplatsen

L'OR KAPSLAR

En ny generation aluminiumkapslar som passar för den professionella marknaden

Guldstandard på kaffet från L’OR

Varje kopp kaffe från L’OR ger en ren kaffenjutning. Låt dig fångas av den intensiva aromen och upplev dess balans mellan runda och kraftfulla smaker. Upptäck guldstandarden på kaffet från L’OR. 

Hitta den perfekta kaffelösningen för ditt företag

Bakom varje kopp från L’OR kan det urskiljas en fascinerande historia. Upptäck den otroliga resa som våra kaffebönor går igenom, från skörd till rostning, för att få dig och dina smaklökar att förundras.

Kontakta oss

Bara det bästa för våra kunder, men också för miljön

Varje espressoblandning från L’OR är skapad av kaffe som odlats genom hållbara produktionsmetoder, och är 100% UTZ certifierad. L’OR arbetar tillsammans med UTZ för att främja hållbara arbetspraktiker inom kaffeodling. Vårt mål är att förbättra livsvillkoren för jordbrukarna, lantarbetarna och deras familjer men även att driva arbete som bevarar naturen och skyddar miljön.

utz-logo.png