Kaffe för alla smaker

Det ligger mycket kunskap och expertis bakom varje perfekt kopp kaffe. Ta reda
på vilken typ av kaffe som passar dig perfekt utifrån dina behov.

Se alla produkter

Cafitesse

Fantastiskt kaffe, unik upplevelse, hög bekvämlighet och bra affärssinne

Cafitesse är kaffe av högsta kvalitet. Kaffet bryggs direkt i fabriken och är nio gånger starkare än espresso. I våra unika maskiner färskbryggs sedan koncentratet igen till ett sammetslent och välsmakande kaffe.

Bryggkaffe

Klassiskt filterkaffe

Gevalia är Sveriges mest populära bryggkaffe, och något av mallen för ”svenskt kaffe”. Filterkaffe anses ofta vara det klassiska valet. Vi på JDE Professional säkerställer att du får en hög kvalitet och fantastisk kaffeupplevelse när du köper vårt filterkaffe.

Kaffebönor

Nymalet kaffe

Med hela bönor adderar du den speciella kaffeupplevelsen, aromen och smaken som du får av att servera ett nymalet kaffe. Vi har flera varianter som passar din brygglösning, kaffemaskin eller espressomaskin.

Promesso

Den ultimata kaffeupplevelsen

Promesso erbjuder en unik kaffeupplevelse som är lika elegant som smakfull. Det är den perfekta kombinationen av funktionalitet och kvalitet. Kombinera det exklusiva kaffet med Promesso Milc för att göra en utsökt cappuccino eller latte macchiato.

Instant

Generösa aromer

Instant är den perfekta lösningen när du känner för en snabb och god kopp kaffe.

Kaffekapslar

En stunds smakfull njutning

Kaffekapslarna finns i olika smakvarianter. Det perfekta valet för det lilla verksamheten.

Populära kaffeprodukter just nu

Letar du efter en komplett kaffelösning?

Vad är kaffet värt om du inte har en kaffemaskin som kan bryggas kaffet åt dig? Eller vad är kaffeupplevelsen värd om du inte har en kopp att dricka kaffet ur? På JDE erbjuder vi allt du behöver för att skapa en komplett kaffeupplevelse. Vi ger dig gott kaffe från vårt eget kafferosteri, professionella kaffemaskiner av hög kvalitet och allt runt omkring.

Få rådgivning

Vi har samlat allt du behöver veta om kaffe