Kaffeögonblick

Få det bästa kaffet till ditt företag

Vårt kaffesortiment

Variationsmöjligheterna på en kopp kaffe är nästintill oändliga, och bakom varje kopp ligger en otrolig mängd kunskap och expertis. Vilket passar dig och ditt företag bäst?

Hela bönor

Nymalet kaffe

Med hela bönor adderar du den speciella kaffeupplevelse det ger att få servera nymalt kaffe. Vårt utbud hela bönor omfattar flera smakrika blandningar från Gevalia och Piazza d’Oro i rostningsgrader för såväl filterbrygg som espresso.

 

 

Cafitesse

100 % rent kaffe

Cafitesse är ett flytande kaffe. Efter bryggning packas kaffet omedelbart i en lufttät behållare och fryses ner. Cafitesse finns i flera smaker och styrkor. Har du till exempel provat vår Intense Black?

Bryggkaffe

Klassiskt filterkaffe

Gevalia är Sveriges populäraste bryggkaffe, och något av mallen för ”svenskt kaffe”. Välj klassiska röda Gevalia med sin välkomnande smak, eller varför inte Gevalia Ecologico eller Gevalia 1853.


Instant

Generösa aromer

Instant är frystorkat snabbkaffe. Häll på varmt vatten, och du har en god kopp kaffe snabbt. Frystorkningen bevarar doften och smaken, och levererar den till dig – till exempel till morgonfikat.

Vi tänker på allt

Vi nöjer oss inte med att erbjuda kaffe i en rad olika rostningar, massor med tevarianter och choklad. Vi på JDE Professional är också extra stolta över våra äkta italienska espressorostningar – självklart UTZ-certifierade för det goda samvetets och vår gemensamma miljös skull. Och, du har väl inte missat våra lättskötta och pålitliga Cafitesse-maskiner? Läs gärna mer om vår blixtsnabba service och support som gör att du slipper blir stående med en tom kopp.

Vilken kaffetyp är du?

Svart? Med mjölk? Kanske föredrar du hellre en kopp te eller choklad? Med en dryckeslösning från JDE Professional kan alla få det de vill ha. För inte nog med att vi kan erbjuda flera olika kafferostningar – vi har dessutom en rad olika tesorter att välja mellan och en mustig varm choklad att variera med.

Och allt är lika enkelt att erbjuda tack vare de specialdesignade kaffemaskinerna. Från den riktigt snabba som på 3 sekunder kan servera en kopp färskbryggt kaffe, till den stora, som erbjuder en mängd olika dryckeslösningar. Så frågan är helt enkelt: Vad föredrar du?

Har du frågor?

Vi hjälper dig med rådgivning och beställning!

Få rådgivning