Blended for pleasure

The golden standard

Mitt äventyr började i Frankrike och har sedan tagit mig världen över. Kaffekännare har inspirerats, baristor har överraskats och kaffe- älskare har
besvarats i övertygelsen att kaffe kan vara passion. Nu hoppas jag få möjlighet att beröra även dig. Har du vad som krävs? Det här är inte ett uppdrag för alla,
och det bästa i varje moment är både ett krav och ett löfte. Väl utvalda bönor, kvalitetsprövade maskiner, heta trender och läckra koppar.

Elegant

Mellan, Mångfacetterat, Finstämt

L’OR Elegant sveper in dig i magin som jag regisserat med passion, mod och värme. Här finns spänning och sinnlighet som förfinats med finess och känsla. Bönorna balanserar världsvant mellan det generösa och det fin- stämda. Upplevelsen är både harmonisk och full av karaktär. Njut av blandningens fruktiga och söta toner som möter och lyfter den förföriskt mjuka och varma grundsmaken.

Fruktig och söt med inslag av ljust bröd, honung, persika och apelsinskal.

  • Perfekt för bryggkaffe men även som espresso
  • 100% Arabica, höglandsodlade
  • Återförslutningsbar förpackning
Kontaka oss

Espresso Intense

Mörkt, kryddigt, kraftfullt

L’OR Intense är draget till sin spets där jag skapat största möjliga njutbara upplevelse för intryck och sinne. Jag ger dig de där mörkare tonerna, med det där kryddiga i lockelsen. Här har rostningen lockat fram maximalt med smak ur de utvalda bönorna, och resultatet är en krydda för livet. Smaka en mörkrostad pepprig hetta och bärig fyllighet med ett djup som ger dig en stark och passionerad upplevelse.

En mörkrostad espresso med toner av mörk choklad, svarta vinbär, plommon och inslag av svartpeppar.

  • Perfekt för espresso och mjölkbaserade drycker
  • Arabica & robustablandning
  • Återförslutningsbar förpackning
Kontakta oss

Serving Gold

Tillbehör som fullända kaffeögonblicket

The Golden Standard är omsorg i varje steg för oslagbara upplevelser: rätt malningsgrad, dosering, bryggtid och servering. Fullända kaffeögonblicket med med kaffe- och espressokopper, latteglas, guldskedar, somelierförkläde och smakbeskrivning til dina gäster. 

Fullända kaffeögonblicket

The L'OR serving

Färska bönor fylls på varje dag i bönhållaren. Brygg kaffet direkt i termos för att bevara den fina smaken och aromen. Skumma mjölken med omsorg. Och servera med fördel The L’OR Serving: med förvärmda koppar och glas, guldsked och ett leende. Alla gör de sitt för att uppnå perfekta stunder av kaffenjutning för alla sinnen. Upplevelser som får den som tar del av dem att känna sig värdefulla och uppskattade.

Det gör unika, njutbara tillfällen lätt tillgängliga för dina gäster – snyggt och enkelt.

Brewing gold - Brygglösning

Kvarn Original

En elegant kvarn för malning av kaffebönor direkt ner i filterhållaren. Den har en tydlig display och du kan enkelt justera malningsgraden. Kvarnen passar alla våra manuella filterkaffebryggare, liksom de flesta 1,8-liters- bryggare på marknaden.

Mega Gold A Och M

En elegant och samtidigt effektiv bryggare som brygger direkt i en 2,5-liters serveringsstation som ingår. Kapaciteten är cirka 17 koppar på 7 minuter. Mega Gold A har automatisk vattenpåfyllning, elektronisk tidsstyrning och reglerbar bryggmängd 4–17 koppar. Mega Gold M har manuell vattenpåfyllning.

Brewing gold - Espressolösning

Pulse

En espressokvarn med hög prestanda och funktionalitet. En höghastighetskvarn med steglös maljustering på mikrometernivå. Maler upp till 5,5 gram per sekund, med sänkt ljudnivå. Högupplöst display för enkelt handhavande. Räkneverk, handsfree-system och LED-lampa för portafiltret. Välj mellan enkel eller dubbel dosering.

Diamant Pro

En väldesignad och stark maskin för oöverträffliga espressoupplevelser. Perfekt balans mellantopp- modern teknik och den finaste espressotraditionen. Lättanvänd pekskärm. Smart, justerbart hetvattenuttag. Elektrisk, reglerbar koppvärmare. Automatisk mjölkskumningsfunktion med integrerad temperaturmätare. Möjlighet att förprogrammera fyra doseringar för snabbhet utan att tappa kvalitet. Det är några av många Diamant Pro-fördelar.

Intresserad av L'OR Professional Beans?

Vi svarar gärna på dina frågor. Lämna oss dina uppgifter i formuläret så kontaktar vi dig.

Välj din bransch