Te för alla smaker

Pickwick Greatest Hits

Vi har samlat våra bästa teer i en box

I vårt senaste 12 i top-paket har vi samlat alla de bästa Pickwick-teerna. Boxen är utformad som ett bordsställ och passar fint i vilken kontorsmiljö som helst. Prova allt från våra gröna teer till spännande fruktteer med mango- eller jordgubbssmak. Boxen innehåller 12 lådor med 20 tepåsar i varje.

Njut av varje ögonblick

Alltid och överallt

En god te-paus i mötet med kolleger eller kunder kan ge ny inspiration. Vårt sortiment av Pickwick-teer gör de dagliga ögonblicken ännu mer värdefulla.

Pickwick Sortiment

Pickwick vet hur värdefulla vardagens testunder är. Sedan 1753 har Pickwick bjudit på de läckraste blandningarna. I vårt sortiment kan du välja mellan inte mindre än 24 sorter, varav 4 är ekologiska. Njutning när som helst, och var som helst. 

Svarta teer

Klassiska svarta teer. Perfekta att börja dagen med. 

Gröna teer

Uppfriskande gröna teblandningar, inspirerade av den asiatiska tevärlden. 

Fruktteer

Naturliga teblandningar gjorda på svart te med riktiga fruktbitar.

Pickwick Tea Master Selection

Pickwick Tea Master Selection är ett exklusivt tekoncept som erbjuder klassiska smakvarianter för den kvalitetsmedvetna tedrickaren. Varje enskilt te är individuellt förpackat i en lufttät förpackning som ger optimal smak. Teet består av relativt storbladigt te som är 100 % naturligt och med flera varianter som är hållbart odlade – UTZ Certified.

Finns att köpa nu!

Pickwick Tea Master Selection

Blandningar fulla av omsorg och kärlek

Vi erbjuder följande blandningar: English Breakfast, Earl Grey, Grön Citron, Grönt, Skogsbär, Rooibos Vanilj, Mint och Ingefära.

Upptäck mer från Pickwick