Bra för både
miljö och människor

Pickwick Tea Master Selection

Ett urval av åtta klassiska tesorter, noggrant utvalda av våra temästare och speciellt anpassade efter tedrickares smakpreferenser. Med det här sortimentet får dina gäster, kunder och kollegor en inblick i teernas respektive ursprungsländer. Det unika konceptet karakteriseras av hållbarhet, utan att kompromissa med smak och kvalitet. Äntligen finns det te som är bra för både miljö och människor.

Bättre förpackning

Pickwick Tea Master Selection

Miljön först

Pickwick Tea Master Selection har skapats för medvetna tedrickare, med hållbara ingredienser. Pickwick Tea Master Selection innehåller enbart certifierade teer. Förpackningarna är tillverkade av material från ansvarsfulla källor och kan enkelt återvinnas efter användning. Tepåsarna är dessutom plastfria och därmed komposterbara.

Läs mer

Allt te i Pickwick Tea Master Selection är ansvarsfullt odlat och Rainforest Alliance-certifierat. Denna kvalitetsstämpel garanterar skydd av den biologiska mångfalden, bevarande av naturresurser och bättre levnadsvillkor för odlarna.

Vi har också gått över till tepåsar av papper, som är helt komposterbara och kan läggas i behållaren för organiskt avfall.

Lådan, kuverten och etiketterna är tillverkade av FSC-certifierat papper. Det innebär att träet som har använts för att göra papperet kommer från ansvarsfullt brukade skogar. Du kan alltså njuta av varje kopp te från Pickwick Tea Master Selection med gott samvete.

Bra för både miljö och människor

Våra ikoniska teblandningar från hela världen är ett levande bevis på att omtanke om miljön inte behöver vara på bekostnad av kvalitet och smak. Med varje kopp te kommer du att upptäcka mer om de olika regionerna och speciella förhållandena där teet odlas, som exempelvis höjd, temperatur och nederbörd. Alla dessa faktorer bidrar till teets smak och kvalitet.

Pickwick Tea Master Selection

Smaka på världen

Det nya tekonceptet Pickwick Tea Master Selection är autentiskt, främjar samhörighet och står för njutning med gott samvete. Varje enskilt te ger en inblick i dess ursprungsland. Pickwick Tea Master Selection tar dig på en resa över hela världen, om så bara för en kort stund.

Pickwick Tea Master Selection

Blandningar fulla av omsorg och kärlek

Med omsorg och kärlek har våra temästare satt ihop åtta blandningar från hela världen. Teerna är lättillgängliga, tillgodoser alla behov och önskemål och har anpassats speciellt efter tedrickares smakpreferenser.

Vi erbjuder följande blandningar: English Breakfast, Earl Grey, Grön Citron, Grönt, Skogsbär, Rooibos Vanilj, Mint och Ingefära

Pickwick Tea Master Selection

Testa Pickwick Tea Master Selection

icon.png  Åtta blandningar från hela världen anpassade efter tedrickares smakpreferenser

icon.png  Bättre förpackning

icon.png  Inblick i ursprungslandet

icon.png  Endast tillgängliga för Professional-marknaden

Upptäck mer från Pickwick