Finns att köpa nu!

Teet du känner
till och älskar, bättre förpackning

Pickwick Tea Master Selection

Miljön först

Vi har förändrat Pickwick Tea Master Selection-teerna som du känner till och älskar. Nu använder vi bara certifierat te i Pickwick Tea Master Selection. Förpackningarna är tillverkade av material från ansvarsfulla källor och kan enkelt återvinnas efter användning. Tepåsarna är dessutom plastfria och därmed komposterbara.

Kontakta oss för att beställa

Pickwick Tea Master Selection

Bättre förpackning

Nya Pickwick Tea Master Selection har skapats speciellt för medvetna tedrickare. Genom att uppdatera förpackningen har vi kunnat minska mängden förpackningsmaterial med 20 %. Detta beror delvis på att vi har lyckats eliminera all plast och gjort lådan mindre utan att förändra antalet tepåsar som den rymmer. Det är bättre för miljön men ger dessutom praktiska och logistiska fördelar, eftersom förpackningarna tar mindre plats vid förvaring.

Allt te i Pickwick Tea Master Selection är ansvarsfullt odlat och Rainforest Alliance-certifierat. Denna kvalitetsstämpel garanterar skydd av den biologiska mångfalden, bevarande av naturresurser och bättre levnadsvillkor för odlarna.

Vi har också gått över till tepåsar av papper, som är helt komposterbara och kan läggas i behållaren för organiskt avfall.

Lådan, kuverten och etiketterna är tillverkade av FSC-certifierat papper. Det innebär att träet som har använts för att göra papperet kommer från ansvarsfullt brukade skogar. Du kan alltså njuta av varje kopp te från Pickwick Tea Master Selection med gott samvete.

 
 

Bra för både
miljö och människor

Det nya tekonceptet Pickwick Tea Master Selection är autentiskt, främjar samhörighet och står för njutning med gott samvete. Varje enskilt te ger en inblick i dess ursprungsland. Pickwick Tea Master Selection tar dig på en resa över hela världen, om så bara för en kort stund.

Pickwick Tea Master Selection

Blandningar fulla av omsorg och kärlek

Våra Pickwick Tea Master Selection-blandningar är speciellt anpassade efter tedrickares smakpreferenser och erbjuder något för alla. 7 av 8 tesorter från det tidigare sortimentet återkommer i den nya utgåvan. Den enda nya sorten är vårt karakteristiska ingefärste, som på allmän begäran ersätter Pickwick Citron.

English Breakfast

Earl Grey

Green Tea Lemon

Green Tea Pure

Forest Fruit

Rooibos vanille

Mint

Ginger

Pickwick Tea Master Selection

Finns att köpa nu!

icon.png  Åtta blandningar från hela världen anpassade efter tedrickares smakpreferenser

icon.png  Bättre förpackning

icon.png  Inblick i ursprungslandet

icon.png  Endast tillgängliga för Professional-marknaden

 

Pickwick Tea Master Selection

Vanliga frågor och svar

Varför denna förändring?

Hållbarhet är en viktig fråga för oss. Dels använder vi nu mindre förpackningsmaterial (mindre låda, ingen plastfilm), dels har vi tagit medvetna beslut gällande vilka förpackningsmaterial som används. Vi har till exempel medvetet valt att inte använda plast och satsat på komposterbara eller återvinningsbara material till tepåsar, kuvert och lådor.

Har teerna förändrats?

Ja, när det gäller certifiering och malning. På Jacobs Douwe Egberts strävar vi efter 100 % ansvarsfullt odlat te. Hädanefter kommer därför alla 8 tesorter att vara Rainforest Alliance-certifierade – till skillnad från det nuvarande sortimentet, där 5 av 8 sorter är UTZ-certifierade. Vi kommer också att ändra malningen och övergå till mer finmalet te.

Kommer tesorterna att vara desamma efter övergången?

7 av 8 sorter kommer att vara oförändrade. Det kommer att finnas en ny sort: vår Pickwick Ingefära örtinfusion, som ersätter det svarta teet Pickwick Citron.