Kaffetillbehör

Fullända kaffeögonblicket med bra tillbehör till kaffet

Få rådgivning

Socker, mjölk & grädde

I vissa kaffemaskiner görs valet när man trycker på knappen, och i andra fall serveras det enklast som tillbehör. Socker, mjölk och grädde är ofta pricken över i för en god och personligt anpassad kaffeupplevelse.

Rengöring

För att göra sitt jobb på bästa sätt, dag efter dag, behöver kaffemaskinen lite omsorg då och då. Vi har produkterna du behöver för avkalkning och rengöring.


Engångsartiklar

Speciella engångsmuggar för Gevalia, Piazza D’Oro och L´OR med lock och omrörare. Det är delar av det sortiment engångsartiklar som vi erbjuder för att göra kaffepausen komplett.

Porslin och glas

Rätt kopp, mugg eller glas gör kaffet ännu mer njutbart. Vi har porslin och glas i olika design, och med olika motiv som passar våra varumärken. Och självklart fina kannor när flera ska serveras samtidigt. 

360° Kaffelösningar

Expertis – Insikt – Tillbehör

Vi anser att alla förtjänar en god kopp kaffe. Och JDE Professional levererar mycket mer än en god kopp. Som del av världens största kaffehus kan vi ge dig skräddarsydd lösning och service som skapar värde i din verksamhet. Vi kan dessutom ge dig inspiration och kunskap om kaffetrender från vårt internationella nätverk.

Vi kan den nordiska fikakulturen på djupet, och förstår de olika behov av kaffelösningar som en verksamhet har. Och vi har det kaffe som folk älskar! Därför kan vi ta fram just den lösning som skapar bästa möjliga kaffeupplevelse för dina medarbetare, gäster och kunder.

Har du frågor?

Vi hjälper dig med rådgivning och beställning!

Få rådgivning