Kaffetillbehör

Fullända kaffeögonblicket med bra tillbehör till kaffet

Få rådgivning

Mycket mer än bra kaffe

JDE Professional är mycket mer än bra kaffe och kvalitetsmaskiner. Våra kaffe- och telösningar är genomtänkta och täcker alla behov. I det ingår så klart också tillbehören i och till kaffet och teet. 

 

360° Kaffelösningar

Expertis – Insikt – Tillbehör

Vi anser att alla förtjänar en god kopp kaffe. Och JDE Professional levererar mycket mer än en god kopp. Som del av världens största kaffehus kan vi ge dig skräddarsydd lösning och service som skapar värde i din verksamhet. Vi kan dessutom ge dig inspiration och kunskap om kaffetrender från vårt internationella nätverk.

Vi kan den nordiska fikakulturen på djupet, och förstår de olika behov av kaffelösningar som en verksamhet har. Och vi har det kaffe som folk älskar! Därför kan vi ta fram just den lösning som skapar bästa möjliga kaffeupplevelse för dina medarbetare, gäster och kunder.

Ett urval tillbehör

Socker, mjölk & grädde

I vissa kaffemaskiner görs valet när man trycker på knappen, och i andra fall serveras det enklast som tillbehör. Socker, mjölk och grädde är ofta pricken över i för en god och personligt anpassad kaffeupplevelse.

Engångsartiklar

Speciella engångsmuggar för Gevalia, Piazza D’Oro och L´OR med lock och omrörare. Det är delar av det sortiment engångsartiklar som vi erbjuder för att göra kaffepausen komplett.

Drickchoklad

Ingen behöver vara utan en god kopp choklad när man vill unna sig något extra. Vi har chokladdryck med smak som passar både vuxna och yngre gäster, och du kan få den direkt ur maskinen eller i små praktiska portionsförpackningar.

Rengöring

För att göra sitt jobb på bästa sätt, dag efter dag, behöver kaffemaskinen lite omsorg då och då. Vi har produkterna du behöver för avkalkning och rengöring.


Porslin och glas

Rätt kopp, mugg eller glas gör kaffet ännu mer njutbart. Vi har porslin och glas i olika design, och med olika motiv som passar våra varumärken. Och självklart fina kannor när flera ska serveras samtidigt. 

Har du frågor?

Vi hjälper dig med rådgivning och beställning!

Få rådgivning