Tillbehör som fullända kaffeögonblicket

Fullända kaffeögonblicket med med vackert porslin, glas, pappkoppar, socker,
mjölk, rörpinnar, choklad med mera.

Få rådgivning

Engångsartiklar

Speciella engångsmuggar för Gevalia och L´OR med lock och omrörare. Det är delar av det sortiment engångsartiklar som vi erbjuder för att göra kaffepausen komplett.

Socker, mjölk & grädde

I vissa kaffemaskiner görs valet när man trycker på knappen, och i andra fall serveras det enklast som tillbehör. Socker, mjölk och grädde är ofta pricken över i för en god och personligt anpassad kaffeupplevelse.

Porslin och glas

Rätt kopp, mugg eller glas gör kaffet ännu mer njutbart. Vi har porslin och glas i olika design, och med olika motiv som passar våra varumärken. Och självklart fina kannor när flera ska serveras samtidigt.

Rengöring

För att göra sitt jobb på bästa sätt, dag efter dag, behöver kaffemaskinen lite omsorg då och då. Vi har produkterna du behöver för avkalkning och rengöring.

Hållbara tillbehör för ditt kaffehörn

På JDE har vi en tydlig CSR -strategi. Vi vill minska våra totala koldioxidutsläpp, optimera befintliga processer och göra våra förpackningar återvinningsbara. Som en del av denna process kan vi nu erbjuda FSC-certifierade koppar för din arbetsplats. De är funktionella, gynnar miljön, klimatet, djuren och växterna. Samtidigt skyddas lokalbefolkningen, skogsarbetarna och urbefolkningen i skogar runt om i världen. När du köper FSC-certifierade koppar hjälper du till att stödja denna process.

våre certifieringar

Letar du efter en komplett kaffelösning?

Vad är kaffet värt om du inte har en kaffemaskin som kan bryggas kaffet åt dig? Eller vad är kaffeupplevelsen värd om du inte har en kopp att dricka kaffet ur? På JDE erbjuder vi allt du behöver för att skapa en komplett kaffeupplevelse. Vi ger dig gott kaffe från vårt eget kafferosteri, professionella kaffemaskiner av hög kvalitet och allt runt omkring.

Få rådgivning