Kaffelösningar till ditt företag

Individuella kaffelösningar för alla behov

Hyra eller köpa, valet är ditt!

 

Välj din bransch

 

 

En maskin för varje typ av kaffe

Hitta den perfekta för dig

Maskiner för Hela Bönor & Espresso

Espresso är en bryggningsmetod där vatten under högt tryck pressas genom nyrostade espressobönor. Detta skapar en distinkt smak, och ett läckert lager crema.

Filtermaskiner

Våra filterkaffemaskiner bjuder på kaffe från nymalda bönor. Vi har ett brett sortiment av filtermaskiner som passar allas behov.

Instantmaskiner

Våra instantmaskiner levererar aromatiskt kaffe med kvalitet, och är samtidigt otroligt enkla. Instantkaffe är kaffe blandat med vatten, helt enkelt.

L'OR Promesso

Promesso erbjuder en kompromisslös kaffeupplevelse samtidigt som den, i sin helhet, utstrålar stil. Med Promesso serverar du kaffe som passar allas personliga smak.

Cafitessemaskiner

Cafitesse är ett flytande kaffe. 100 procent rent kaffe från det bästa av bönor. Cafitesse-maskiner erbjuder högsta kvalitet, snabbhet, användarvänlighet och tillförlitlighet.

Din partner med den rätta lösningen för dig

Oavsett vilken bransch du verkar inom – Är vi din kompletta partner för kaffelösningar

Några utvalda lösningar

 

Varför Jacobs Douwe Egberts Professional?

 

Kompletta kaffelösningar

Alltid personlig rådgivning

Rikstäckande service

 260 års erfarenhet av kaffe

 

Vilken kaffelösning ska du välja?

Det är viktigt att välja en kaffemaskin som matchar din arbetssituation och verksamhet. Om du har behov av stora mängder kaffe och lite tid för bryggning och rengöring, kan en Cafitesselösning vara det rätta valet för dig. Är du mer inställd på lyxigt kaffe, där du kan känna doften av espressobönorna, har vi ett stort urval helautomatiska espressomaskiner. Passar ett gott, klassiskt filterbryggkaffe bäst, så hjälper vi dig med rätt maskin för just det behovet. Och om din arbetsplats saknar en enkel och snabb instantmaskin så löser vi även det på bästa sätt. Få rådgivning här. 

 

När ska man välja en professionell kaffemaskin?

Arbetar du på ett företag där det finns fler än fem anställda eller besökare varje dag? Då rekommenderar vi en professionell kaffemaskin. Beroende på vilka behov ni har kan du också ingå ett avtal om rengöring, påfyllning och underhåll av kaffemaskinen. 

 

Välj den kaffemaskin som passar dina behov

Letar du efter en ny helabönormaskin, espressomaskin med kvarn, vanlig kaffebryggare eller kanske en begagnad kaffemaskin?

Det är viktigt att välja en kaffemaskin som passar er arbetssituation. Om ni har ett stort behov av kaffe men vill ha så lite rengöring som möjligt kan en Cafitesse passa er. Vill ni istället ha perfekt kaffe med oändliga möjligheter passar nog en Promesso bättre. Tycker ni om lyxkaffe och att känna doften av färska kaffebönor har vi ett stort utbud av automatiska espressomaskiner som garanterat passar era behov. Gillar ni gammalt hederligt bryggkaffe har vi även kaffebryggare som passar er. Saknar kontoret en lättanvänd och snabb maskin för snabbkaffe har vi även det.

Innan du väljer maskin kan det vara en bra idé att få en överblick över hur många koppar ni dricker om dagen, hur lång tid som kan läggas på rengöring av maskinen och mer. 

 

Kaffebryggarens pris

När du ska välja en ny kaffemaskin till kontoret är det viktigt att tänka på vad den ska kosta. Ska det vara en billig kaffemaskin eller en kaffemaskin som är värdig en barista? Det finns flera parametrar som påverkar priset utöver själva priset på kaffemaskinen. Till exempel om ni ska ha ett serviceavtal på kaffemaskinen, hur mycket tid ni medarbetarna ska lägga på rengöring och vad kaffet kostar per kopp?