Kaffemaskiner till företag

Individuella kaffelösningar för alla behov. Hyra eller köpa, valet är ditt!

Några utvalda lösningar

Din partner med den rätta lösningen för dig

Oavsett vilken bransch du verkar inom – Är vi din kompletta partner för kaffelösningar

En maskin för varje typ av kaffe

Hitta den perfekta för dig

Maskiner för Hela Bönor & Espresso

Espresso är en bryggningsmetod där vatten under högt tryck pressas genom nyrostade espressobönor. Detta skapar en distinkt smak, och ett läckert lager crema.

Filtermaskiner

Våra filterkaffemaskiner bjuder på kaffe från nymalda bönor. Vi har ett brett sortiment av filtermaskiner som passar allas behov.

Instantmaskiner

Våra instantmaskiner levererar aromatiskt kaffe med kvalitet, och är samtidigt otroligt enkla. Instantkaffe är kaffe blandat med vatten, helt enkelt.

L'OR Promesso

Promesso erbjuder en kompromisslös kaffeupplevelse samtidigt som den, i sin helhet, utstrålar stil. Med Promesso serverar du kaffe som passar allas personliga smak.

Cafitessemaskiner

Cafitesse är ett flytande kaffe. 100 procent rent kaffe från det bästa av bönor. Cafitesse-maskiner erbjuder högsta kvalitet, snabbhet, användarvänlighet och tillförlitlighet.

Varför Jacobs Douwe Egberts Professional

Personlig rådgivning i alla lägen      Serviceteam som täcker hela landet      Kaffe, maskiner och service

En god kopp Piazza d’Oro

Raffinerade smakblandningarna

Läs mer om Piazza d'Oro

Vilken kaffelösning ska du välja?

Det är viktigt att välja en kaffemaskin som matchar din arbetssituation och verksamhet. Om du har behov av stora mängder kaffe och lite tid för bryggning och rengöring, kan en Cafitesselösning vara det rätta valet för dig. Är du mer inställd på lyxigt kaffe, där du kan känna doften av espressobönorna, har vi ett stort urval helautomatiska espressomaskiner. Passar ett gott, klassiskt filterbryggkaffe bäst, så hjälper vi dig med rätt maskin för just det behovet. Och om din arbetsplats saknar en enkel och snabb instantmaskin så löser vi även det på bästa sätt. Få rådgivning eller se alla våra maskiner här.