Hitta rätt kaffelösning till ditt

Hotell

Vårt jobb är att se till att dina gäster får en minnesvärd kopp kaffe. Våra kaffeexperter ger dig råd om rätt kaffelösning för ditt hotell utefter dina behov.

Kontakta oss för rådgivning

Upplev Perfektion i Varje Kopp

Varje hotell har sitt eget unika behov och stil. Därför erbjuder vi skräddarsydda kaffelösningar som passar perfekt för dig. Oavsett om du behöver en lösning för frukostbuffén, för din lyxiga restaurang, en elegant kaffebar i lobbyn eller premiumkaffe till hotellrummen, så kan vi leverera det.

Vårt engagerade team står redo att samarbeta med dig för att uppfylla dina specifika krav och säkerställa att varje kopp serverad på ditt hotell är en källa till glädje och nöjdhet.

Kontakta oss idag. Ett perfekt kaffe är bara ett samtal bort!

Kontakta oss för rådgivning

Med oss som leverantör får du:

check.pngEn högkvalitativ kaffelösning som är skräddarsydd efter dina behov och din smak.
check.pngRåd och vägledning från ett enda etablerat kaffeföretag med över 265 års erfarenhet av kaffelösningar.
check.pngAllt du behöver för att kunna erbjuda en fantastisk kaffeupplevelse – vi har allt från kaffe, kaffemaskiner till te och tillbehör.

Kontakta oss för rådgivning

Hur många gäster har ni?

 

Våra bästsäljande kaffemaskiner
till Hotell

Cafitesse Excellence Compact Touch

Cafitesse Compact Touch ser till att dina gäster aldrig kommer att behöva vänta länge på kaffet – maskinen har en kapacitet på 700 koppar i timmen och en väntetid på bara 6 sekunder per kopp. Det gör Cafitesse Compact Touch till ett bra val av kaffemaskin till kaféer och restauranger som har mycket att göra och serverar upp till 80 gäster åt gången. 

Cafitesse-maskinen ger dina gäster ett stort urval av kaffedrycker att välja mellan. Här serveras 11 välkända kaffevarianter från kafémenyn, som t.ex. latte, espresso och café au lait.

Få en kostnadsfri offert

Kontakta oss för rådgivning!