Te och chokladdryck för alla sinnen

Upptäck vårt stora utbud av smaker och blandningar, för varje ögonblick.

Upptäck vårt sortiment inom te och chokladdryck

Oavsett om du gillar te eller chokladdryck, så har vi något som passar dig. Det är en personlig smaksak. Och valet av dryck kan också påverkas beroende av vilken situation vi befinner oss i.

Vi har urvalet!

Svart te

Olika svart te från Pickwick

Svart te är teblad som fått vissna lätt, rullas eller krossas, oxideras och torkas. Processen utvecklar teets arom, doft och den svarta färgen. Svart te är allmänt sett mycket milt i smaken.

Grön te

Grön te från Pickwick

Grönt te förarbetas mindre än svart te, eftersom det inte jäser. Det betyder att tebladen bibehåller en stor del av sina vitaminer och mineraler samt sin gröna färg och delikata smak.

Frukt te

Frukt te från Pickwick

Fruktte är ett svart te där små bitar frukt och naturliga aromer har tillsatts. Smaken i fruktte beror på kombinationen av te och den eller de frukter som används.

Rooibos te

Rooibos te från Pickwick

Rooibos te innehåller inget koffein och tannin och är känt för antioxidanter och C-vitamin.

Örtte

Örtte från Pickwick

Örtte täcker flera olika exotiska tevarianter. Det innehåller spännande ingredienser som t. ex. kryddor, rötter, örter, frukt och liknande. Dessa ingredienser ger teet en aromatisk ”kryddig” smak.

Chokladdryck

Chokladdryck från JDE

Ingen behöver vara utan en god kopp choklad när man vill unna sig något extra.

Klassiskt & modernt te

Redan 1753 sålde Egbert Douwes de första teblandningarna och framgången lät inte vänta på sig. Namnet Pickwick fick teet tack vare sonhustruns Dickens-intresse- efter Pickwickklubbens öden och äventyr. Allt sedan dess är namnet Pickwick synonymt med rykande gott te. I dag finns en lång rad smaker, både traditionella och mer moderna, i JDE Professionals sortiment, för valfrihet på såväl arbetsplatser som hotellfrukostar.

Läs mer om Pickwick

Vårt tekoncept

Pickwick te

Många smaker, och ekologiskt

Pickwick vet hur värdefulla de dagliga teupplevelserna är. Prova dig fram och upptäck njutningen i våra många smakfulla varianter.

Tea Master Selection

8 varianter med twist

Tea Master Selection är ett urval av våra mest populära tevarianter, med en personlig twist och varma hälsningar från våra teexperter. 

Slow Tea

8 smakexplosioner

Slow Tea har en överraskande fylligt smak. Äkta klassiska blandningar av te, kryddor och fruktbitar som bjuder på smakexplosioner utöver det vanliga.


Vem älskar inte chokladdryck?

Ingen behöver vara utan en god kopp choklad när man vill unna sig något extra. Vi har chokladdryck med smak som passar både vuxna och yngre gäster, och du kan få den direkt ur maskinen eller i små praktiska portionsförpackningar.

Har du frågor?

Vi hjälper dig med rådgivning och beställning!

Få rådgivning