Det läckraste teet på jobbet?

Du har kommit till rätt ställe!

Få rådgivning

Klassiskt & modernt te

Redan 1753 sålde Egbert Douwes de första teblandningarna och framgången lät inte vänta på sig. Namnet Pickwick fick teet tack vare sonhustruns Dickens-intresse- efter Pickwickklubbens öden och äventyr. Allt sedan dess är namnet Pickwick synonymt med rykande gott te. I dag finns en lång rad smaker, både traditionella och mer moderna, i JDE Professionals sortiment, för valfrihet på såväl arbetsplatser som hotellfrukostar.

Läs mer om Pickwick

Upptäck vårt tekoncept

Vilken typ av te du än har som din favorit så har vi ett som passar dig. Te är en personlig smaksak, och vilket vi föredrar varierar utifrån situationen vi befinner oss i. Vi har urvalet som ger alla det te som de vill ha.

Pickwick te

Många smaker, och ekologiskt

Pickwick vet hur värdefulla de dagliga teupplevelserna är. Prova dig fram och upptäck njutningen i våra många smakfulla varianter.

Tea Master Selection

8 varianter med twist

Tea Master Selection är ett urval av våra mest populära tevarianter, med en personlig twist och varma hälsningar från våra teexperter. 

Slow Tea

8 smakexplosioner

Slow Tea har en överraskande fylligt smak. Äkta klassiska blandningar av te, kryddor och fruktbitar som bjuder på smakexplosioner utöver det vanliga.


Har du frågor?

Vi hjälper dig med rådgivning och beställning!

Få rådgivning