Te och för chokladdryck alla sinnen

Pickwick förstår som ingen annan hur värdefulla de dagliga testunderna kan
vara på en arbetsplats. På JDE Professional har vi ett omfattande urval av
teblandningar från Pickwick - lämplig för alla tillfällen. 
Vi har också ett brett utbud av chokladdryck.

DE zegel.pngpickwick-logo.png

Se alla produkter

Pickwick te

Många smaker, och ekologiskt

Pickwick vet hur värdefulla de dagliga teupplevelserna är. Prova dig fram och upptäck njutningen i våra många smakfulla varianter.

Tea Master Selection

8 varianter med twist

Tea Master Selection är ett urval av våra mest populära tevarianter, med en personlig twist och varma hälsningar från våra teexperter.

Slow Tea

8 smakexplosioner

Slow Tea har en överraskande fylligt smak. Äkta klassiska blandningar av te, kryddor och fruktbitar som bjuder på smakexplosioner utöver det vanliga.

Chokladdryck

Ett läckert alternativ till kaffe

Ingen behöver vara utan en god kopp choklad när man vill unna sig något extra. Vi har chokladdryck med smak som passar både vuxna och yngre gäster, och du kan få den direkt ur maskinen eller i små praktiska portionsförpackningar.

Populära produkter just nu

Ett stort urval av certifierade teer

På JDE har vi ett mål att hjälpa till att skapa en hållbar industri. Det är därför vi också köper ett stort antal certifierade teer från våra bönder, så att vi tillsammans kan skapa ansvarsfull handel. Dessutom har vi ett partnerskap med det oberoende certifieringsprogrammet UTZ Certified, som hjälper jordbrukare att förbättra sina levnadsvillkor och ta hänsyn till naturen och miljön. På JDE erbjuder vi UTZ-certifierat te från den exklusiva Pickwick Tea Master Selection (TMS) -serien. Du kan därför njuta av ditt te med gott samvete. Flera av våra produkter kombinerar ekologi och hållbarhet.

Våra certifieringar

Letar du efter en komplett kaffelösning?

Vad är kaffet värt om du inte har en kaffemaskin som kan bryggas kaffet åt dig? Eller vad är kaffeupplevelsen värd om du inte har en kopp att dricka kaffet ur? På JDE erbjuder vi allt du behöver för att skapa en komplett kaffeupplevelse. Vi ger dig gott kaffe från vårt eget kafferosteri, professionella kaffemaskiner av hög kvalitet och allt runt omkring.

Få rådgivning

Vi har samlat allt du behöver veta om te