Hitta rätt kaffelösning till din

Kiosk & Servicehandeln

Kontakta oss för rådgivning

Ta din kiosk till nya höjder med vårt utmärkta kaffe

I servicehandelsbranschen handlar allt om att ge kunderna det de vill ha, snabbt och smidigt. Och vad vill de flesta av oss ha? En fantastisk kopp kaffe. Det är där vi kommer in i bilden. Med vårt utmärkta kaffe kan du ta din verksamhet till en ny nivå och göra dina kunder mer nöjda än någonsin tidigare.

När du väljer vårt kaffe, väljer du kvalitet och smak. Vi säkerställer att varje kopp är en smakrik och tillfredsställande upplevelse. Vårt kaffe kommer att göra din verksamhet till det självklara valet för alla kaffeälskare i området.

Varje kiosk är unik, och det är därför vi erbjuder skräddarsydda kaffelösningar som passar just din verksamhet.

Den perfekta kaffelösningen är bara ett samtal bort!

 

Kontakta oss för rådgivning

Med oss som leverantör får du:

check.pngEn högkvalitativ kaffelösning som är skräddarsydd efter dina behov och din smak.
check.pngRåd och vägledning från ett enda etablerat kaffeföretag med över 265 års erfarenhet av kaffelösningar.
check.pngAllt du behöver för att kunna erbjuda en fantastisk kaffeupplevelse – vi har allt från kaffe, kaffemaskiner till te och tillbehör.

Kontakta oss för rådgivning

Hur många gäster har ni?

 

Våra bästsäljande kaffemaskiner till
Kiosk & Servicehandeln

Cafitesse Excellence Compact Touch

Cafitesse Compact Touch ser till att dina gäster aldrig kommer att behöva vänta länge på kaffet – maskinen har en kapacitet på 700 koppar i timmen och en väntetid på bara 6 sekunder per kopp. Det gör Cafitesse Compact Touch till ett bra val av kaffemaskin till kaféer och restauranger som har mycket att göra och serverar upp till 80 gäster åt gången. 

Cafitesse-maskinen ger dina gäster ett stort urval av kaffedrycker att välja mellan. Här serveras 11 välkända kaffevarianter från kafémenyn, som t.ex. latte, espresso och café au lait.

Få en kostnadsfri offert

Kontakta oss för rådgivning!