Hitta rätt kaffelösning till din

Restaurang

Vårt jobb är att se till att dina kunder avslutar måltiden med en kopp kaffe de kommer att minnas. Våra kaffeexperter ger dig råd om rätt kaffelösning för dina behov.

Kontakta oss för rådgivning

Upplev Perfektion i Varje Kopp

Vi vet att det är detaljerna som gör en restaurangupplevelse minnesvärd. Därför har vi gjort det till vår passion att leverera den allra bästa kaffeupplevelsen hos din restaurang. Vårt kaffe är inte bara en dryck; det är en smakupplevelse som kommer att förtrolla dina gäster.

Så låt oss tillsammans skapa en gastronomisk upplevelse som kommer att lämna dina gäster förundrade och nöjda.

Ett perfekt kaffe är bara ett samtal bort!

Kontakta oss för rådgivning

Med oss som leverantör får du:

check.pngEn högkvalitativ kaffelösning som är skräddarsydd efter dina behov och din smak.
check.pngRåd och vägledning från ett enda etablerat kaffeföretag med över 265 års erfarenhet av kaffelösningar.
check.pngAllt du behöver för att kunna erbjuda en fantastisk kaffeupplevelse – vi har allt från kaffe, kaffemaskiner till te och tillbehör.

Kontakta oss för rådgivning

Hur många gäster har ni?

 

Våra bästsäljande kaffemaskiner till restauranger

Cafitesse Excellence Compact Touch

Cafitesse Compact Touch ser till att dina gäster aldrig kommer att behöva vänta länge på kaffet – maskinen har en kapacitet på 700 koppar i timmen och en väntetid på bara 6 sekunder per kopp. Det gör Cafitesse Compact Touch till ett bra val av kaffemaskin till kaféer och restauranger som har mycket att göra och serverar upp till 80 gäster åt gången. 

Cafitesse-maskinen ger dina gäster ett stort urval av kaffedrycker att välja mellan. Här serveras 11 välkända kaffevarianter från kafémenyn, som t.ex. latte, espresso och café au lait.

Få en kostnadsfri offert

Kontakta oss för rådgivning!