Hitta rätt kaffelösning till ditt

Kafé

Vårt jobb är att se till att dina kunder får en kopp kaffe de kommer att
minnas. Våra kaffeexperter ger dig råd om rätt kaffelösning för dina behov.

Kontakta oss för rådgivning

En fikaupplevelse i en klass för sig

På ett kafé måste kaffeupplevelsen vara i en klass för sig och på kaffemenyn ska det finnas mycket att välja på. Sortiment, smak och servering måste leva upp till dina gästers förväntningar.

För att se till att dina gäster får en bra upplevelse är det viktigt att investera i ett fantastisk kaffe och rätt maskin till det. Hos våra kaffeexperter är du i goda händer. De hjälper dig att välja rätt lösning beroende på dina önskemål om smak, kapacitet, sortiment, funktioner, säljmaterial och mycket mer.

Kontakta oss för rådgivning

Med oss som leverantör får du:

check.pngEn högkvalitativ kaffelösning som är skräddarsydd efter dina behov och din smak.
check.pngRåd och vägledning från ett enda etablerat kaffeföretag med över 265 års erfarenhet av kaffelösningar.
check.pngAllt du behöver för att kunna erbjuda en fantastisk kaffeupplevelse – vi har allt från kaffe, kaffemaskiner till te och tillbehör.

Kontakta oss för rådgivning

Hur många gäster har ni?

 

Våra bästsäljande kaffemaskiner till kaféer

Cafitesse Excellence Compact Touch

Cafitesse Compact Touch ser till att dina gäster aldrig kommer att behöva vänta länge på kaffet – maskinen har en kapacitet på 700 koppar i timmen och en väntetid på bara 6 sekunder per kopp. Det gör Cafitesse Compact Touch till ett bra val av kaffemaskin till kaféer och restauranger som har mycket att göra och serverar upp till 80 gäster åt gången. 

Cafitesse-maskinen ger dina gäster ett stort urval av kaffedrycker att välja mellan. Här serveras 11 välkända kaffevarianter från kafémenyn, som t.ex. latte, espresso och café au lait.

Få en kostnadsfri offert

Kontakta oss för rådgivning!