L’OR Promesso ger dig den ultimata kaffeupplevelsen

L’OR Promesso ger dig möjlighet att visa att du är den perfekta värden vid varje plats och tillfälle. Upptäck glädjen av att kunna erbjuda den ultimata gästvänligheten med L’OR Promessos kaffelösning. Servera optimal smakvariation från en prisvinnande maskin. För så mycket värderar du dina kunder!

try-for-a-week5.png

För mer information om maskinen eller beställning, fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom 24 timmar.

Välj din bransch

ULTIMAT SMAK

Guldstandard

Frige dina sinnen för ren kaffenjutning, och låt dig glädjas av den ultimata smaken med ett fulländat utbud av espressokaffe. Blindtester visar att L’OR Promesso levererar espresso och lungokaffe av premiumkvalitet som får högt betyg i totalupplevelse, smak, eftersmak och kvalitet.

En blandning med den ultimata smaken

Hjärtat i L’OR PROMESSO CLASSIQUE blandning är urvalet som till 100% består av de allra finaste arabicabönorna.

  • Medium- till mörkrostad blandning
  • Djup, välbalanserad smak med söta nyanser
  • Unikt brygg- och förpackningssystem för att försäkra den högkvalitativa aromen.
  • Ett fint urval av UTZ- certiferade bönor
  • Ett brett urval av utsökta mjölkbaserade kaffevarianter med L’OR PROMESSO MILC

OPTIMAL UPPLEVELSE

Personlig anpassning - i dess bästa form

Upptäck de många valmöjligheter som finns till för att matcha just dina preferenser och personliga smak. Anpassa strykan på kaffet och tillsätt mjölk och/eller mjölkskum utifrån eget tycke. Skapa ditt personliga L’OR PROMESSO favoritkaffe och spara din egna, perfekta kaffedryck. Minnesfunktion för 25 värdefulla kollegor och kunder.

Absolut vinnare inom design

L’OR PROMESSO är vinnaren av det prestigefyllda Red Dot Design priset 2016. Den vackra och intuitiva designen på maskinen var även den mest gillade designen i jämförelse med andra espresso/bönmaskiner.

reddotlogo.png

OPTIMAL BEKVÄMLIGHET

Släpp fram enkelheten i dess ultimata form

Maximal tid i drift tack vare enkel hantering, påfyllning och rengöring. L’OR PROMESSO visar steg-för-steg instruktioner på displayen för att guida användarna. Mindre än 1 minut behövs för att byta förpackning och enbart 7 minuter för att rengöra den, en gång i veckan.

OPTIMAL AFFÄR

L’OR PROMESSO erbjuder den optimala kaffeösningen för ditt företag

Hotell

“Jag räknar med att kunna reducera arbetskostnader i takt med att vi spenderar mindre tid på påfyllning och rengöring. Ser ut som vi tagit ett fantastiskt beslut!”

Crown Plaza London Battersea
London, UK

Business

“Med tanke på vårt koncept, så bör den mest attraktiva delen med Promesso vara funktionen att kunna skräddarsy och finjustera.”

Official Ferrari Dealer Auto Cavalino
Kobe, Japan

Health & Care

”Den är snabb, gör utmärkt kaffe och ser snygg ut. Vi skulle rekommendera Promesso till alla- Jag överväger till och med att skaffa en till hemmet, eftersom kaffet är så gott!”

A Private Clinic
Randers, Denmark

 

Höj standarden på din kaffeupplevelse

L'OR PROMESSO är en mycket effektiv, komplett kaffelösning som förstärker kvaliteten på ditt företag genom att upplyfta ert hållbarhetsarbete. En hållbar lösning med UTZ- certifierat kaffe, som är CO2 effektiv för att i sin tur skapa gemensamma värderingar för ditt företag och dina kunder.
utz-logo.png

L’OR PROMESSO på ditt företag


Är du nyfiken på vad L’OR PROMESSO kan tillföra på ditt företag? Kontakta oss så tar vi tillsammans reda på svaret.

Få rådgivning