Välj rätt kaffebryggare till kontoret

Ska ni investera i en kaffebryggare till kontoret? Denna guide hjälper dig att välja rätt kaffebryggare

Det är ingen hemlighet att kaffe skapar god stämning. Därför är det en bra idé att ha en kaffebryggare på kontoret. Först och främst skapar kaffedoften en härlig stämning, och koffeinet i den goda drycken ger mer energi och ökar produktiviteten hos medarbetarna. Det finns därför flera anledningar att införskaffa en kaffebryggare till kontoret. Vilken typ av kaffebryggare ska man välja? Vi har ett stort utbud och något för alla smaker. Man bör först och främst göra klart vad man på företaget vill ha ut av kaffebryggaren. Om du redan vet vad ni är ute efter kan du kontakta oss på +46 20 96 00 20 eller kontakta oss här. 

Vad har kontoret för behov?

För att avgöra vilken typ av kaffebryggare som passar ert kontor är det några frågor som behöver besvaras. Dessa frågor ger en överblick över kontorets behov och vilka kaffepreferenser som finns.

Tid

Hur lång tid det tar att brygga en kopp kaffe skiljer sig från maskin till maskin. Om det ofta är stressigt på kontoret bör ni välja en kaffebryggare med kort bryggtid. Om det inte har någon större betydelse kan ni istället satsa på en maskin med andra funktioner.


Kvalitet

Om medarbetarna på kontoret föredrar kaffe av hög kvalitet kan det påverka bryggtiden. En kopp kaffe av toppkvalitet tar längre till att brygga. Istället får man en riktigt god kopp kaffe, som inte kompromissar med smaken.

 

Antal koppar

Det kan vara en bra idé att få en överblick över hur många koppar kaffe som dricks per dag på kontoret. När ni har siffror på detta är det lättare att hitta en kaffemaskin som varken har för stor eller liten kapacitet. Man får precis det man behöver.

Smakvarianter

Många har en föredragen kaffesort. Det är därför en bra idé att skriva en lista över vilka typer av kaffe maskinen ska kunna brygga. Våra kaffebryggare skiljer sig mycket, och vilka varma drycker de kan brygga är mycket olika.

Kaffebryggare för alla smaker

JDE Professionals har ett stort utbud av kaffebryggare till kontoret. Det finns något för alla smaker och typer av kontor. Vi har fyra olika typer av kaffebryggare, som alla har sin egen ”personlighet”.

Cafitesse kaffebryggare

Cafitesse är mångsidiga kaffebryggare som kan brygga många olika sorters varma drycker. Cafitesse-maskinerna har flera funktioner och därför finns det något för alla smaker.

Se Cafitesse-maskiner

Kaffebryggare med nybryggt kaffe

Dessa kaffebryggare sprider den goda kaffedoften i hela kontoret. Dessa kaffebryggare står redo med nybryggt kaffe till medarbetarna på morgonen.

Se nybrygmaskiner

Espressomaskiner

Espressomaskiner som kan brygga god espresso på jobbet. Vi har flera typer av espressomaskiner. Det finns både enklare varianter, som brygger en kopp, och mer avancerade maskiner som kan brygga flera kaffesorter med espresso.

Se espressomaskiner

Maskiner för snabbkaffe

Maskiner för snabbkaffe passar utmärkt för kontor där medarbetarna inte kan vänta på kaffebryggare med lång bryggtid. Med dessa maskiner får du snabbt en kopp kaffe som behåller den goda smaken. Dessutom finns det flera olika smakvarianter, som cappucino, espressochoco, latte macchiato och mer, så att du inte behöver kompromissa med utbudet.

Se instantmaskiner

Promesso

Kaffebryggaren Promesso passar företag som inte vill kompromissa. Promesso ger dig en kompromisslös kaffeupplevelse. Du kan brygga precis den sorts kaffe som du önskar och spara din dryck i din personliga profil för framtida användning. Med den stämningsfulla belysningen kan företaget själv byta färg så att den passar in med kontorets inredning. 

Mer om Promesso

Är du fortfarande osäker?

Om du fortfarande är i tvivel om vilken kaffebryggare som passar bäst för ert kontor kan vi hjälpa dig att fatta rätt beslut. Vår guide kan hjälpa dig att hitta rätt kaffebryggare för ditt kontor. Vi kan hjälpa dig att hitta rätt kaffebryggare, så att ni framöver kan bjuda både medarbetare och kunder på en god kopp kaffe. Ring oss på +46 20 96 00 20 eller beställ ett gratis erbjudande utan förpliktelser. 

Få rådgivning