Kaffeautomater till företag

Kaffeautomater för alla behov

En kaffeautomat för varje typ av kaffe

Hitta den perfekta för dig

Maskiner för Hela Bönor & Espresso

Espresso är en bryggningsmetod där vatten under högt tryck pressas genom nyrostade espressobönor. Detta skapar en distinkt smak, och ett läckert lager crema.

Filtermaskiner

Våra filterkaffemaskiner bjuder på kaffe från nymalda bönor. Vi har ett brett sortiment av filtermaskiner som passar allas behov.

Instantmaskiner

Våra instantmaskiner levererar aromatiskt kaffe med kvalitet, och är samtidigt otroligt enkla. Instantkaffe är kaffe blandat med vatten, helt enkelt.

L'OR Promesso

Promesso erbjuder en kompromisslös kaffeupplevelse samtidigt som den, i sin helhet, utstrålar stil. Med Promesso serverar du kaffe som passar allas personliga smak.

Cafitessemaskiner

Cafitesse är ett flytande kaffe. 100 procent rent kaffe från det bästa av bönor. Cafitesse-maskiner erbjuder högsta kvalitet, snabbhet, användarvänlighet och tillförlitlighet.

Få rådgvning

Oavsett vilken bransch du verkar inom

– Är vi din kompletta partner för kaffelösningar.

 Kaffemaskiner
 Kaffe, te & mer
Serviceteam som täcker hela landet

Få rådgivning

Gör kaffeupplevelsen fullständig

Du har väl inte glömt något till kafferasten?

Har du kommit ihåg kaffet?

Använder du kaffebönor, filterkaffe eller något annat? Hos oss kan du hitta det kaffe som passar till din maskin. 

Dricker ni te också?

Glöm inte alla de kollegor eller gäster som hellre vill ha en kopp te. Vi har många olika tesorter, samt hållbara och ekologiska teer. 

Vilka tillbehör ska du ha?

Vilka tillbehör ska du ha till kaffehörnan? Använder du glas- eller pappmuggar? Och ska det finnas mjölk, socker och choklad till kaffet? 

Gott kaffe och te på arbetsplatsen är guld värt

JDE Professional har ett stort utbud av kaffemaskiner för alla typer av verksamheter. Är du trött på tråkigt kaffe som påminner mer om träskvatten än välsmakande kaffe? Då ska du prova en av våra kaffemaskiner, som alltid är redo att ge dig en varm och god kopp kaffe. Du väljer själv vilken kaffemaskin som passar ditt företag, eller så kan vi hjälpa till med rådgivning. Oavsett om det är hastigheten, priset, kvaliteten eller kaffesorterna som är viktigast har vi en kaffemaskin som passar era behov.

 

Hitta rätt kaffemaskin

Vilken kaffemaskin passar ditt kontor och dina anställda? Börja med identifiera dina anställdas kaffebehov. Det ger en tydlig bild av vilken typ av maskin ni behöver, till exempel om det ska finnas espresso, olika mjölkalternativ eller om den ska vara enkel att rengöra. Ta även reda på hur många koppar som konsumeras varje dag.

Det kan vara svårt att hitta rätt kaffemaskin till rätt pris. Alla företag har olika behov. Vi har gjort det enklare för dig.

Det första du ska ta reda på när ni ska byta kaffemaskin är hur många koppar som ska bryggas varje dag? Ska ni endast brygga koppar eller bör det finnas möjlighet att brygga hela kannor? Hur många typer av drycker vill ni ha och vad är er budget? När ni har fått svar på dessa frågor är det enkelt att hitta en kaffemaskin som passar era behov och er budget.

 

Bra kaffelösningar för företag från JDE Professional

JDE Professional har flera olika sorters kaffemaskiner till industri och kontor. Vi har bland annat kaffemaskiner som brygger nymalet kaffe, så att ni kan njuta av en varm och väldoftande kopp kaffe på arbetsplatsen. Våra olika espressomaskiner levererar snabbt en härlig kopp kaffe. Om du behöver en flexibel lösning som utöver kaffe även kan göra krämig och god varm choklad kanske en Cafitesse-maskin kan passa. Snabbkaffe passar er som har ont om tid och behöver en snabb och enkel kopp kaffe för att stilla behovet. Våra kaffemaskiner bjuder på en mängd möjligheter, så ta en titt på vårt utbud redan idag och få veta mer om priser.

 

Skräddarsydda kaffelösningar

Vi vet att alla har olika behov och därför erbjuder vi kaffemaskiner till företag med olika funktioner och i olika prisklasser. För oss är kaffe mer än bara kaffe. Därför vill vi skräddarsy en kaffelösning som passar just ditt företag. Vi hjälper gärna till att hitta rätt kaffemaskin för ditt företag. Kontakta oss om du har frågor om pris, kaffemaskiner eller uthyrning.