Hitta rätt kaffemaskin till din

Butik

Gott kaffe är viktigt för både dina kunder och dina anställda. 
Våra kaffeexperter kan ta fram den perfekta lösningen för dina behov.

Behöver din butikspersonal tanka ny energi under dagen? Då är det en bra idé att investera i en kaffelösning som kan bli en samlingspunkt i personalrummet och som gör att dina anställda kan njuta av en god kopp kaffe på rasten.

Få rådgivning

På JDE Professional har vi ett stort sortiment av kaffemaskiner till butiker. De passar utmärkt för personalen och finns i en mängd varianter så att du kan hitta en som passar både budgeten och behovet på arbetsplatsen.

Behöver du hjälp? Våra experter hjälper dig gärna i jakten på rätt kaffemaskin till butiken - de kan sortimentet och vet allt om funktioner, kapacitet, användbarhet och underhållsbehov.

Få rådgivning

Hur stor är butiken?

 

Våra bästsäljande kaffemaskiner till butik

L’OR Promesso

Med en L’OR Promesso kan dina medarbetare få sitt kaffe precis som de vill ha det. Promesso-maskinen ger nämligen möjlighet att själv dosera mängden mjölk, vilket gör det enkelt att få lagom starkt kaffe. L’OR Promesso har en prisbelönt italiensk design som pryder varje personalrum eller matsal.

Dessutom har L’OR Promesso en rengöringstid på bara 7 minuter varje vecka – så den kräver inte mycket underhåll jämfört med motsvarande kaffemaskiner på marknaden. 

Få en kostnadsfri offert

Cafitesse Exellence Compact Touch

Är ni 10–25 medarbetare? Då är Cafitesse Exellence Compact Touch är ett bra val av kaffemaskin till butiken. Den brygger en kopp kaffe på bara 24 sekunder och låter dina anställda välja mellan 12 olika varianter, inklusive cappuccino, espresso och varm choklad, så att alla kan få sin favoritdryck på rasten. 

Kaffemaskinen behöver bara 2–3 minuters rengöring per vecka, så medarbetarna kan enkelt bytas om att göra det.

Få en kostnadsfri offert