Hitta rätt kaffemaskin till

Industrier & fabriker

Till industrier och fabriker krävs en robust kaffemaskin som du kan lita på.
Kaffemaskinen måste kunna tåla vardagens utmaningar, både när det gäller rumsklimat, rengöring och snabbhet.

På JDE Professional har vi ett stort utbud av kaffemaskiner som producerar kvalitetskaffe i hög hastighet, så att alla hinner få en kopp på rasten. De har en kapacitet och hållbarhet som matchar behoven hos större företag inriktade på produktion, byggarbetsplatser, där det dricks enorma mängder kaffe och där många människor ska samsas om samma maskin.

Få rådgivning

Våra kaffemaskiner har en serveringstid på ända ner till 3,5 sekunder per kopp och finns i olika många varianter, så att du kan hitta en som passar ditt företag och som har de funktioner och smaker som du önskar.    

Våra experter hjälper dig gärna att välja rätt kaffelösning – de har hjälpt många företagskunder på jakt efter rätt industrikaffemaskin.

Få rådgivning

Hur stor är arbetsplatsen?

 

Våra bästsäljande industrikaffemaskiner

Cafitesse Exellence Compact Black

En enkel och kompakt industrikaffemaskin som serverar svart kaffe på rekordtid. Cafitesse Excellence Compact Black är ett bra val för företag med 5–20 anställda. Maskinen har en serveringstid på bara 15 sekunder per kopp och 92 sekunder per kanna, vilket innebär att du kan servera kaffe till anställda och gäster på rekordtid. Med en rengöring på bara 4 minuter per vecka i genomsnitt hör Cafitesse Excellence Compact Black dessutom till de industrikaffemaskiner som kräver minst underhåll.

Få en kostnadsfri offert

Cafitesse Quantum

Cafitesse Quantum finns i två versioner: C300 och C110. Gemensamt för båda är att de brygger svart kvalitetskaffe i en takt som överträffar liknande industrikaffemaskiner. Båda maskinerna har nämligen en serveringstid på bara 3,5 sekunder per kopp och 14 sekunder per kanna – och C300 modellen har en dubbel serveringsfunktion, vilket gör det möjligt att brygga två koppar eller kannor på samma gång.

De två industrikaffemaskinerna passar särskilt bra till storkök och konferensanläggningar, eftersom de kan brygga upp till 400 koppar kaffe varje dag.

Få en kostnadsfri offert