Hitta rätt kaffemaskin till ditt

Kafé eller restaurang

Gästfrihet är nyckelordet och ditt jobb är att göra kundernas besök till något att minnas.
Vårt jobb är att se till att dina kunder får en kopp kaffe de kommer att minnas. Våra kaffeexperter ger dig råd om rätt kaffelösning för dina behov.

På kaféer och restauranger måste kaffeupplevelsen vara i en klass för sig och på kaffemenyn ska det finnas mycket att välja på. Sortiment, smak och servering måste leva upp till dina gästers förväntningar, oavsett om man bara fikar eller vill avsluta en god middag med en kopp kaffe.

För att se till att dina gäster får en bra upplevelse är det viktigt att investera i en bra kaffe- eller espressomaskin på restaurangen – och hos våra kaffeexperter är du i goda händer. De hjälper dig att välja rätt lösning beroende på antalet gäster och dina önskemål om kapacitet, sortiment, funktioner, design och mycket mer.

Få rådgivning

Dessutom ser vi till att maskinens behov av underhåll, rengöring och påfyllning inte tar längre tid än som medarbetarna kan avsätta under en hektisk arbetsdag när restaurangen eller kaféet är fyllt med förväntansfulla gäster.  

Få rådgivning

Hur många gäster har ni?

 

Våra bästsäljande kaffemaskiner till kaféer och restauranger

Cafitesse Excellence Compact Touch

Cafitesse Compact Touch ser till att dina gäster aldrig kommer att behöva vänta länge på kaffet – maskinen har en kapacitet på 700 koppar i timmen och en väntetid på bara 6 sekunder per kopp. Det gör Cafitesse Compact Touch till ett bra val av kaffemaskin till kaféer och restauranger som har mycket att göra och serverar upp till 80 gäster åt gången. 

Cafitesse-maskinen ger dina gäster ett stort urval av kaffedrycker att välja mellan. Här serveras 11 välkända kaffevarianter från kafémenyn, som t.ex. latte, espresso och café au lait.

Få en kostnadsfri offert

L’OR Promesso-maskin

Med sitt snygga utseende och sin prisbelönta design passar L’OR Promesso perfekt på små kaféer där inredningen är genomtänkt. Det är dessutom ett bra val av kaffemaskin till kaféet, både för anställda och gäster. Promesso-maskinen levererar kaffe av hög kvalitet i alla tänkbara varianter och den kräver minimalt med rengöring och underhåll. Ett bra val för medarbetare som har mycket att göra.

L’Or Promesso är framför allt en utmärkt kaffemaskin till kaféer och restauranger som serverar 11 till 40 gäster åt gången.

Få en kostnadsfri offert