Hitta rätt kaffemaskin till ditt

Kontor

Gott kaffe är viktigt för både produktiviteten och motivationen hos dina medarbetare.
Våra kaffeexperter kan ta fram den perfekta lösningen för era behov.

En kaffepaus under dagen ger dina medarbetare ny energi och motivation – här kan de utbyta kunskaper och idéer och inte minst få möjlighet till lite småprat som stärker sammanhållningen på jobbet. Därför är det viktigt att kunna samlas runt kaffemaskinen på arbetsplatsen.

Så när du väljer en kaffebryggare som matchar företagets behov och önskemål från medarbetarna får ni också en trevlig mötesplats. Vilken modell som är rätt för er på hur mycket kaffe ni dricker under dagen och vilka smakvarianter dina medarbetare – och företagets gäster – ska kunna välja bland.

Få rådgivning

Hos JDE Professional har vi ett stort utbud av snygga kaffemaskiner för kontoret och de kräver endast minimalt med rengöring och underhåll. Deras kapacitet, utbud och funktioner varierar, men alla passar perfekt i en hektisk arbetsmiljö där kaffet bör vara lättillgängligt för alla.

Få rådgivning

Hur stort är kontoret?

 

Våra bästsäljande kaffemaskiner för kontoret

Cafitesse Excellence Compact Touch

Den här lilla och kompakta kaffemaskinen är enkel att använda och har ett stort urval av kaffesorter. Den moderna designen gör den också väldigt inbjudande – både för medarbetare som behöver en fikapaus och för kunder som besöker företaget.

Cafitesse Excellence Compact Touch passar företag med en förbrukning på 20–100 koppar per dag och kräver endast minimalt med underhåll och rengöring. Med andra ord är detta den perfekta kaffemaskinen på ett kontor där alla har fullt upp.

Få en kostnadsfri offert

L'OR Promesso

Letar du efter en kaffelösning till ett mindre företag? Då är Promesso ett bra alternativ som kaffemaskin på kontoret. Det levererar alla välkända kaffevarianter i hög kvalitet – och kräver bara 7 minuters rengöring och underhåll i veckan.

Promesso har en prisbelönt design som gör sig bra alla kontor – och bryggtiden är bara 24 sekunder per kopp vilket ger mer tid för samtal och återhämtning under kaffepausen.

Få en kostnadsfri offert