Hitta rätt kaffemaskin till

Hälso- och sjukvården

 

Behovet av gott kaffe är stort inom vårdsektorn.
Både för personalens välförtjänta raster och medan patienterna väntar. Våra kaffeexperter hjälper till att hitta den lösning som passar era behov bäst, oavsett om ni är ett sjukhus, en vårdcentral eller en mindre klinik.

Kaffelösningar till hälso- och sjukvårdsinstitutioner måste vara hygieniska och kräva minimalt med arbete från personalen, som redan har en tung arbetsbelastning. På JDE Professional erbjuder vi användarvänliga kaffemaskiner till sjukhus, vårdhem och kliniker. Gemensamt för dem är att de är lätta att rengöra och underhålla och dessutom har en intuitiv design som gör det enkelt för patienter, besökare och personal att hantera maskinen.

Få rådgivning

Letar du efter en ny, effektiv kaffemaskin till väntrummet, matsalen, fikarummet eller sjukhuskorridoren? Våra experter kan hjälpa dig med en lösning som tillmötesgår dina önskemål om kapacitet och utbud – samtidigt som du håller budgeten.  

Få rådgivning

Hur många anställda och patienter har ni?

 

Våra bästsäljande kaffemaskiner till sjukhus, kliniker och vårdhem

Cafitesse Quantum - till sjukhuskorridorer och väntrum

Cafitesse Quantum är ett utmärkt val för den välbesökta sjukhuskorridoren. Med en väntetid på bara 3 sekunder per kopp har denna kaffemaskin kapacitet att servera varma drycker till både patienter, anhöriga och personal. Dessutom kräver Cafitesse Quantum minimalt med rengöring och är lätt att använda. Det innebär att personalen – som redan har en tung arbetsbörda – inte behöver lägga tid på att underhålla kaffemaskinen.

Cafitesse Quantum garanterar gott kaffe i stora kvantiteter!

Få en kostnadsfri offert

L’OR Promesso – det självklara valet till kliniken

Ska dina patienter kunna fördriva tiden i väntrummet med en god kopp kaffe? Då är L’OR Promesso det självklara valet till kliniken. Den har en intuitiv design som gör det enkelt att använda maskinen samtidigt som den erbjuder sju olika kaffevarianter, t.ex. cappuccino, espresso eller en vanlig kopp svart kaffe.

Dessutom kräver L’OR Promesso minimalt med rengöring, vilket gör det enkelt för stressad personal att bibehålla en optimal hygien runt kaffemaskinen. 

Få en kostnadsfri offert