Hitta rätt kaffemaskin till din

Skola & Utbildning

Gott kaffe är viktigt för både produktiviteten och motivationen hos
medarbetarna och studenterna. Våra kaffeexperter kan ta fram den perfekta lösningen för dina behov.

Långa dagar av föreläsningar och undervisning kräver gott kaffe till studentvänliga priser. Därför kan det löna sig att investera i en kaffemaskin till matsalen, där studenterna kan köpa billigt to go-kaffe i en mängd olika varianter.

Som proffsleverantör är vi vana att tillhandahålla skräddarsydda kaffelösningar till svenska utbildningsinstitutioner – och våra experter hjälper dig självklart när du ska välja en ny kaffemaskin till er matsal. Tillsammans tittar vi närmare på era behov och er budget och hittar en maskin som uppfyller era krav.

Få rådgivning

Nedan har vi samlat ett urval av budgetvänliga maskiner som vi ofta levererar och installerar på universitet, yrkesutbildningar och andra skolor i Sverige och som gör det möjligt att servera billigt kvalitetskaffe på din utbildningsplats.

Få rådgivning

Hur stor är utbildningsplatsen?

 

Våra bästsäljande kaffemaskiner till utbildningsinstitutioner

Cafitesse Excellence Touch 

Med en kapacitet på 700 koppar i timmen och en serveringstid på bara 6 sekunder är Cafitesse Execellence Touch det givna valet av kaffemaskin till matsalen på utbildningsplatser där behovet av kaffe är stort och där många studenter och medarbetare kan stärka sig på rasterna.

Cafitesse Excellence Touch är enkel och användarvänlig – och erbjuder något till alla. Det finns 14 olika varianter att välja mellan, däribland klassiker som cappuccino, varm choklad och espresso.

Få en kostnadsfri offert

L’OR Promesso

Med L’OR Promesso kan du servera alla vanliga kaffevarianter, såsom cappuccino, espresso och latte macchiato. Det är ett bra val av kaffemaskin till matsalen på mindre utbildningsplatser, men det är också ett självklart val om du vill ha en mysig fikahörna med en to go-kaffemaskin, där studenter och lärare kan hämta kaffe på rasterna.

L’OR Promesso har en intuitiv pekskärm som gör den enkel att använda – och den har dessutom vunnit priser för sin eleganta italienska design.     

Få en kostnadsfri offert

Cafitesse C300

Cafitesse C300 är en enkel kaffemaskin som brygger svart kaffe av bra kvalitet. Den har en hög kapacitet och kan brygga upp till 900 koppar kaffe innan den behöver fyllas på. Det gör den till ett självklart val för utbildningsinstitutioner där efterfrågan på kaffe är stor och där studenter och lärare själva måste hantera maskinen.

Med en serveringstid på bara 4 sekunder per kopp är Cafitesse C300 bland de snabbaste maskinerna på marknaden – med denna kaffemaskin i matsalen blir det aldrig trångt på rasterna.

Få en kostnadsfri offert