Välkommen till

Gevalia Heritage Selection klubben

Eftersom du hamnat här vet vi att du gjort ett utmärkt val av vilket kaffe som du serverar dina gäster. Här kan du ta del av goda och SMAKFULLA RECEPTKAFFEDRINKAR och SMAKKOMPISAR som gifter sig perfekt med Gevalia Heritage Selection. Vi bjuder även på tips kring HANTERINGEN av kaffet - både förmalet och hela bönor. Vi kommer ständigt fylla på med KUNSKAP och INSPIRATION så titta förbi lite då och då för att ta del av det senaste FRÅN PROFFS TILL PROFFS.

Utvalt kvalitetskaffe

- rikt på arv, historia och omtanke

Hantverket och omsorgen sträcker sig hela vägen från väl valda odlingsplaster, via omsorgsfull rostning i Gävle til din nybryggda kopp kaffe. Med känsla och kunskap från över 100 års tradition och passion.

Resultatet år ditt att njuta av här och nu.

En god kopp kaffe

- åhär gör du en kopp kaffe med stor smak

För att kunna avnjuta en god kopp kaffe på jobbet gäller det inte enbart att välja bönor med omsorg. Här går vi igenom de sju faktorer som är avgörande för hur kaffet kommer att smaka.

Samtal om kaffe

- Kundens åsikt är mycket viktig för oss

Vi har varit ute och träffat en av våra kunder (Henrik), som har valt att serva Gevalia Heritage Selection 1853. Vad säger gästerna till kaffet?

Kaffe med mjölk

- åhär gör du en kopp kaffe med stor smak

Visste du att dryggt 60 % föredrar sitt kaffe med mjölk? I dag betyder det mer än bara kaffe med komjölk... Vi har testat sju olika mjölkalternativ tillsammans med Gevalia Heritage Selection. Skillnaderna är större än vad man skulle kunna tro!

Den här guiden hjälper dig optimera upplevelsen för dina gäster, och erbjuda alla en kombination som gör att kaffet du valt kommer till sin rätt.

En guide till den perfekta smakupplevelsen